Kada fordít

Kada fordít

Nem várt tényező

A Köztársaság Fénykora: A fény és az élet meséi bónusz novellája

2024. április 25. - Kapocsi Dani

feny_es_elet_mesei_extra_1.jpg

"Ami A fény és az élet meséi magyar kiadásából kimaradt."

 

A Szukits Kiadó egyik utolsó kiadványa, a fázisokon átívelő antológiakötet, ez azonban nem teljes. A kiadónál megjelent kötet a standard kiadás fordítása, külföldön viszont elérhető egy verzió, ami egy bónusz novellát is tartalmaz, ez lett magyarul a Nem várt tényezőAz Alyssa Wong által írt novella a 3. fázis felvezetéseként funkcionál, a története spoileres a Csillaghullás és az Éjféli horizont történetére.

 

A Koréliára sötét korszak köszöntött a Csillagfény pusztulását követően. Bár Crash, Svi'no és a csapat többi tagja a Jedik segítségével visszaverték a Nihil fő támadását, a fosztogatók nem adják fel, és újra próbálkoznak, azonban már nincs senki, aki felvenné velük a harcot. Senki sem maradt, csak Crash és csapata. Ekkor viszont egy titokzatos idegen bukkan fel, aki brutális támadást indít a Nihil helyi erői ellen, Crash pedig minden követ megmozgat, hogy kiderítse, ki ez a titokzatos alak...

 

Letöltés a Tovább mögött. 

LETÖLTÉS

 

 

20240424_164242.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kadafordit.blog.hu/api/trackback/id/tr1118389081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása